Дейвид Марлоу, заместник-директор по операциите на Централното разузнавателно управление, каза,

...
Дейвид Марлоу, заместник-директор по операциите на Централното разузнавателно управление, каза,
Коментари Харесай

Дейвид Марлоу: ЦРУ търси руски агенти

Дейвид Марлоу, заместник-директор по интервенциите на Централното разследващо ръководство, сподели, че организацията е " отворена за съдействие " и търси по света руснаци, недоволни от войната в Украйна.
Марлоу употребява първата си обществена изява от назначението си през 2021 година, с цел да се свърже с евентуални сътрудници. Той съобщи, че нахлуването в Украйна е грамаден неуспех за съветския президент Владимир Путин и отваря благоприятни условия за западните разследващи организации измежду недоволните руснаци.
" Путин беше в най-хубавата си форма в деня преди нахлуването, когато към момента имаше опция да принуди Украйна, да повлияе на НАТО и да показва, че Русия е мощна. Той пропиля всичко. Ние търсим по целия свят руснаци, които я намират (войната в Украйна) за толкоз отвратителна, колкото и ние. Защото сме отворени за съдействие... "
Изявлението на Марлоу идва на фона на предходни мнения на някогашни висши чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, че нахлуването в Украйна основава удобна почва за набиране на сътрудници измежду недоволни съветски военни, олигарси (чиито благосъстояния са били понижени от санкции), предприемачи и други, които са избягали от страната.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР