Дейвид и Виктория Бекъм ще използват пречистена вода от мръсния

...
Дейвид и Виктория Бекъм ще използват пречистена вода от мръсния
Коментари Харесай

Новият басейн на семейство Бекъм ще е с вода от тоалетната

Дейвид и Виктория Бекъм ще употребяват пречистена вода от мръсния канал, с цел да изпълнят новия си плувен басейн. По този метод, като се изключи че отговорно ще пестят вода, те ще избегнат и химикалите, които по принцип се употребяват, за стерилизация и филтриране на водата в плувните басейни, заяви неотдавна английският вестник Daily Mail.

Екологичният басейн, който ще се цялостни с пречистената вода, употребена в семейството, в това число тази от тоалетната, ще се намира в новото имение на звездната двойка, за което към този момент са получили позволение и от управата на графство Оксфордшър.

За почистването на оборудването с размери 12 х 7 м. и дълбочина от 1 метър, няма да се употребяват химикали, а биофилтрационна система.

 В своята молба до управляващите, представена от вестник Sun, семейство Бекъм са написали: "Езерото ще бъде без химикали, за пречистването на водата ще се употребява естествена система за биофилтрация, при която главната вода ще минава през предварителна обработка с фосфор. "

Източник, осведомен с еко плана на фамилията, е споделил пред английските медии, че 42-годишният някогашен футболист, 43-годишната му брачна половинка и техните деца 18-годишният Бруклин, 14-годишният Ромео, 12-годишният Круз и 5-годишната Харпър, дружно са взели решението за необичайния басейн, тъй като химически обработената вода е нездравословна за околната среда.

Звездното семейство се надяваше да се реалокира от вкъщи си в Лос Анджелис до края на лятото, само че поради закъснение на строителните работи по новия им дом, преместването бе отсрочено за неустановен интервал от време. Техни представители отхвърлиха да дадат коментар по въпроса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР