Действията на Възраждане“ продължават да излизат извън контрол и противоречат

...
Действията на Възраждане“ продължават да излизат извън контрол и противоречат
Коментари Харесай

ПП се жалват публично: „Възраждане“ излиза извън контрол! Гази хуманни принципи

„ Действията на „ Възраждане “ не престават да излизат отвън надзор и опонират на всички хуманни, демократични и държавнически правила. След като няколко пъти се пробваха да лимитират конституционното право на законно определени народни представители да показват мнението си от трибуната на Народното събрание, откакто постоянно и преднамерено употребяват езика на омразата, предизвикват към екстремизъм и принуждение, и рушене на държавността, през вчерашния ден представители на „ Възраждане “ си разрешиха да лимитират правото и достъпа на български жители до прожекция на филм. Поведението на „ Възраждане “ е безусловно неприемливо “, гласи позиция на „ Продължаваме промяната “, оповестена във Фейсбук, във връзка със заформилия се скандал пред кино „ Одеон “ в събота вечерта.
От партията са безапелационни, че няма да позволен каквото и да е нарушаване на демократичните права на който и да е в България.
„ Ще стартираме още идната седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които контролират реда в залата, и ще продължим да пазиме човешките права и независимост с всички вероятни разрешени средства “, означиха те.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР