Действията на служебното правителство поне мен до момента ме тревожат.

...
Действията на служебното правителство поне мен до момента ме тревожат.
Коментари Харесай

Петкова, ДСБ: Действията на служебното правителство ме тревожат

" Действията на служебното държавно управление най-малко мен досега ме тревожат ". Това сподели в „ Твоят ден” на NOVA NEWS зам. ръководителят на ДСБ Кристина Петкова. Тя добави, че с изключение на дейностите, я е шокирал и съставът му. " Смятам, че не беше редно от първия ден да се стартира с една порочна процедура, която бяхме почнали да забравяме, за всяване на боязън. Извънредни брифинги, нарочни щабове "...

Петкова напомни, че главната цел на служебните държавни управления е да обезпечат почтени избори и да пресекат процеси и покупко-продажби за платен избор, а не да всяват боязън.

По думите ѝ, предходното държавно управление е договорило задоволителни количества газ. „ Сериозните доставки могат да продължат, в случай че служебното държавно управление продължи линията на връзка и договаряния, заложени от кабинета " Петков ", а не с дейностите си да отваря вратата още веднъж към договаряния с " Газпром”, уточни тя. Очакванията ѝ са, че това може да стане и че ще има опит да се " завърти геополитически посоката на страната ".

" Българският интерес не е съветският интерес. Българският интерес е да имаме самостоятелна страна и да се държи почтено ", сподели Петкова.

Тя подсети поканата към Политическа партия за общо явяване на изборите и заяви: " Все още нямаме отговор от тях. Очакваме ".

Петкова изрази вяра идващото държавно управление да е евроатлантическо и счита, че в областта на домашното принуждение то би трябвало да стартира още веднъж дебатът. " Министерството на правораздаването изготви извънредно добър законопроект, за който да дава действителна и ефикасна отбрана от домашното принуждение. Смятам, че то би трябвало да върне този план на масата, да стартира политически спор и да бъдат признати предложенията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР