Действията на екипажа на руския военен самолет Су-30 са принудили

...
Действията на екипажа на руския военен самолет Су-30 са принудили
Коментари Харесай

Руски военен самолет спря американски въздушен разузнавач над Черно море

Действията на екипажа на съветския боен аероплан Су-30 са принудили аероплан на Военновъздушни сили на Съединени американски щати да промени курса си над Черно море, откакто американският аероплан се доближил на по-малко от 10 километра до съветската граница. Това заяви командващият на 4-та войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Русия военачалник Виктор Севастиянов на военното издание " Красная звезда ", съобщи БГНЕС.
По-рано Европейското командване на Съединени американски щати (Eucom) съобщи, че съветски изтребител е " засякъл " американски разследващ аероплан " Р-8А Посейдон " като прелетял тъкмо пред в небето над Черно море.
Маневрата е била подхваната едвам откакто разследващият аероплан се е доближил на разстояние към 10 км от съветската граница, стана ясно от думите на Севастиянов.
Според съветския боен по-късно, като се убедил, че разследващият аероплан на Съединени американски щати се е отдалечил от границата, съветският боен аероплан се е върнал в базата си. Това се дефинира като нормална процедура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР