Действията на Асен Василев противоречат на цялостното послание на Продължаваме

...
Действията на Асен Василев противоречат на цялостното послание на Продължаваме
Коментари Харесай

Петър Волгин: Трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш

Действията на Асен Василев опонират на цялостното обръщение на " Продължаваме промяната " досега, тъй като те говореха за разговор, а мъчно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш.

Това сподели журналистът Петър Волгин в предаването " Тази неделя " във връзка новината, че Василев е завел правосъден иск против зам.-председателя на " ИТН " Тошко Йорданов поради изказванията му от парламентарната естрада за кражба на интелектуална благосъстоятелност.

Силвия Великова поддържа неговата теза, като добави, че обстановката е деликатна и не мисли, че скоро ще разберем по какъв начин ще завърши този спор.

Журналистите разискаха и новината, че Движение за права и свободи ще издигне собствен претендент за идните парламентарни избори.

" Много е изненадващо, тъй като Движение за права и свободи не са си разрешавали да създадат тази крачка. Ако нямат претендент, би трябвало да работят за кандидатурата на ГЕРБ. Привързването към тях обаче ще е проблематично ", съобщи Великова.

Петър Волгин дефинира дейностите на " Движението за права и свободи " като " забавен опит ".

Двамата разясниха и въпроса с имунизирането против COVID-19.

През днешния ден доста мобилни пунктове за имунизация ще бъдат ситуирани в цялата страна. Сред тях е и този на пазара в село Крушовица, където екип на Спешна помощ от Враца ваксинира жители към този момент 3 месеца, а единствено предходната неделя на място са се ваксинирали 50 души.

" Аз съм последовател на това хората да се имунизират, това е един напълно естествен избор. Смятам, че никой естествен човек не мисли, че това може да му навреди ", изясни Волгин.

Според Силвия Великова когато приказваме за " трета игла ", само че има толкоз доста неимунизирани с първа доза, е добре първо те да се имунизират.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР