Действащият носител на титлата от Лига Европа - Виляреал, няма ...

Действащият носител на титлата от Лига Европа - Виляреал, няма

Виляреал не успя да картотекира новата си придобивка за Шампионската лига

Действащият притежател на купата от Лига Европа-Виляреал, няма да може да разчита на най-новото си попълнение-Жерж Орие, в груповата фаза на Шампионската лига, тъй като няма по какъв начин да картотекира котдивоареца преди началото на зимния трансферен прозорец, научихме от Football-Espana.

Бившият бранител на Тотнъм недавна разтрогна контракта си с „ шпорите “ по взаимно единодушие, а съвсем незабавно в следствие бе поканен от Унай Емери, с цел да подпише с испанския клуб.

Плановете на наставника наподобява са за засищане на дясната зона на терена, където към този момент се подвизават Хуан Фойт, Марио Гаспар и Рубен Пеня. Орие макар че е с по-богат експеримент в европейските клубни турнири от тях, само че може би бързото развиване на обстоятелствата е оставило в тази детайлност за картотеката недомислена от испанския гранд.

Виляреал понастоящем има единствено 1 точка в групата си с Аталанта, Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед, а гостуването на швейцарците може да се окаже и съдбоносно за задачите на клуба през пролетния полусезон.

Източник: fakti.bg