Действащ служебен министър е подал информация в щаба на изграждания

...
Действащ служебен министър е подал информация в щаба на изграждания
Коментари Харесай

Разкрития за тайните преговори между ГЕРБ и ДБ, разкол в ПП

Действащ длъжностен министър е подал информация в щаба на построявания от Иван Христанов нов политически план, че се водят договаряния сред ГЕРБ и " Демократична България " за сформиране на държавно управление. Това заяви пред БНР самият Христанов, който е някогашен заместник-министър и народен представител от " Продължаваме промяната ".

" Но не обединението, а едната от партиите. Не подкрепям връзка с управлението на Политическа партия. Но това несъмнено е достигнало до тях през обществените медии ", загрижи се Христанов.
-->
По време на предизборната акция бяха постлани пътеки за сформиране на държавно управление, уточни още той. " Загърбен беше диалогът за битката с корупцията ", установи бунтовният политик.

Правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би внесло още по-голямо комплициране в гласоподавателите на реформаторското политическо пространство, счита Христанов. " Но може би подобен политически ход би бил умен. България е в политическа рецесия ", сподели той.

" Процесите, на които станах очевидец преди 5 месеца, са ескалирали. Виждам някакъв лагер в Политическа партия. Моят апел е думите на Николай Събев да бъдат взети съществено, само че не с цел да има оставки ", сподели още Христанов.

" Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ", написа във Facebook Николай Събев, някогашен министър на превоза в държавното управление на Кирил Петков.

" Публикацията на Събев ме потресе. За първи път виждам обществен апел за раздор сред двамата водачи. Аз в никакъв случай не бих взел страна. Този развой има потребност от лекуване - с произнасяне на Национален съвет, на Изпълнителен съвет или на лидерско равнище ". Христанов изясни, че не знае кой е в групата към Асен Василев и Даниел Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР