Дейностите по проекта за възстановяване на Западен парк припокриват емблематичния

...
Дейностите по проекта за възстановяване на Западен парк припокриват емблематичния
Коментари Харесай

Васко Тодоров: Възстановяването на Западен парк припокрива емблематичния критерий „ремонт върху ремонта”

Дейностите по плана за възобновяване на Западен парк припокриват емблематичния аршин „ ремонт върху ремонта ”. Това сподели общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България ” Васко Тодоров по време на съвещанието на СОС, по отношение на ремонта на парка.
Той изясни, че ще гласоподава срещу по няколко аргументи. „ Първо, възстановително-ремонтните действия по плана за възобновяване на Западен парк - представителна част не престават към този момент трета година. По никакъв метод не можем да бъдем уверени, че същите ще приключат до 30.11.20 година, а няма да продължат през идната 2021 година ", уточни Тодоров

Той посочи, че като софтуерна поредност, размер, както и финансирането на сегашния ремонт, изцяло препокриват емблематичния аршин, прочут още като „ ремонт върху ремонта " и напълно сполучливо се конкурират с осъществяваните такива на ул. „ Граф Игнатиев " и бул. „ Дондуков ".

Васко Тодоров добави, че този метод на работа, провокира извънредно законни реакции измежду обществеността на очевидно възмущение. „ Опитите да се прикрият поредиците от грешките, непрофесионален метод и несъмнено пилеене на пари и средства посредством кадрови промени, а точно освобождението на следващия заместник-кмет, не могат да ни заблудят и са обречени на крах ", сподели още общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България ".

Според него настояването за даване на спомагателни средства в размер 3.5 млн. лв. с Данък добавена стойност от бюджета на Столична община с обосновката, че ще бъдат употребени единствено при нужда, при досегашната история по работата на плана, е нелогично и голословно. „ В прочут смисъл е и морално укоримо, изключително предвид на настъпилата конюнктура на пандемия, при която всеки един лев би трябвало да бъде изразходван извънредно точно и при непоколебим надзор ", акцентира Васко Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР