Деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането

...
Деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането
Коментари Харесай

Най-голямото събитие за бъдещи и настоящи родители стъпва отново в Пловдив на 7 октомври

Деветото издание на най-голямото профилирано събитие, отдадено на бременността, раждането и развъждането на детето, се завръща в Пловдив. След големия интерес към " Форум бременност и детско здраве " през 2017 година, на 7 октомври градът още веднъж ще е хазаин на събитието. Форумът се провежда от водещия здравен уебсайт Puls.bg.

На сцената му още веднъж ще участват водещи български експерти в региона на майчиното и детското опазване на здравето, които ще дадат скъпа информация и на практика препоръки на бъдещите и сегашни родители в задачата им да отгледат здрави и щастливи деца. Събитието ще се организира в " Гранд Хотел Пловдив " от 10.30 часа. 

В рамките на три панела " Форум бременност и детско здраве " ще се концентрират върху значими моменти, свързани с бременността, раждането и грижите за бебето и детето. В първата част " 9 вълнуващи месеца “ акушер-гинекологът доктор Васил Даскалов и ембриологът доктор Мариела Даскалова ще показват развиването на бременността от два значими аспекта – от позиция на измененията в организма на дамата и следенето на бременността, и развиването на новия живот. Д-р Райна Стоянова ще разяснява особеностите на храненето по време на бременността. Във втория панел експерти от разнообразни сфери ще представят  най-важните моменти, свързани с раждането. Акушерка Катя Павлова от Пловдив, която завоюва класацията на Puls.bg “Специалистите, на които вярвам ", ще показа своята професионална позиция за реализиране на умерено раждане. Адвокат Мария Шаркова ще засегне една от най-деликатните тематики в публичното пространство " Раждането - имам ли право на избор “.

Третият панел " Светът на бебето “ ще бъде отдаден на грижите за новороденото след изписването от родилния дом. Петя Запрянова от Алианса на българските акушерки ще даде отговор на най-горещите въпроси на бъдещите и сегашни родители по отношение на кърменето. Международно известният доктор и преподавател доктор Василка Юрукова ще даде своя опит в оправянето с най-срещания проблем на родителите – честото боледуване на малчуганите в ранна детска и предучилищна възраст. 

" Форум бременност и детско здраве " е подготвил и специфична изненада - лотария с награди за гостите. Голямата премия ще бъде гратис раждане в болница в Пловдив. Бъдещата майка, която ще завоюва, ще получи безвъзмездни консултация с анестезиолог, анестезия, избор на лекарски екип и престой в болничното заведение. За да вземат участие в томболата, дамите би трябвало да се записват и участват на събитието. 

Повече детайлности за събитието, програмата, информация за лекторите и регистрация за присъединяване във форума, може да откриете на http://events.puls.bg/.

Деветото издание на " Форум бременност и детско здраве " се организира с поддръжката на Plovdiv24.bg .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР