Деветнадесет огнеборци и петима доброволци от Белово отличи областният управител.Демонстрация

...
Деветнадесет огнеборци и петима доброволци от Белово отличи областният управител.Демонстрация
Коментари Харесай

Деветнадесет огнеборци и петима доброволци от Белово отличи ...

Деветнадесет огнеборци и петима доброволци от Белово отличи регионалният шеф.
Демонстрация на възпитаници от младежкото непринудено формирование в Белово предшества връчването на грамоти от регионалния шеф Трендафил Величков на огнеборците от РСПБЗН Белово и членовете на доброволното формирование към общината, взели участие в гасенето на горските пожари през миналото лято на територията на общините Лесичово и Белово.
Младите ученици-доброволци демонстрираха пред посетители и домакини на площада в Белово умения да работят в екип. Заедно построиха смесена шлангова линия при гасене на пожар. Младежкото непринудено формирование в Белово е първото образувано в Пазарджишка област. От месец февруари тази година то е част от структурата на Доброволното формирование в града. Младите доброволци са на възраст сред 16 и 18 години и са ученици на приблизително учебно заведение " Александър Иванов-Чапай ".
В ритуалната зала на община Белово, регионалният шеф Трендафил Величков връчи грамоти и благодари сърдечно на всички пожарникари и доброволци за проявения висок професионализъм и доброволческа поддръжка при преодоляването на горските пожари в нашата област. Отличия получиха деветнадесет пожарникари от РСПБЗН Белово и петима доброволци от локалното непринудено формирование. На церемонията участваха комисар Ангел Ангелов шеф на РДПБЗН, Белово инж. Костадин Варев кмет на община Белово, Стелиян Хараланов член на Управителния съвет на Националната асоциация на доброволците в Република България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР