Деветкратният шампион във WRC Себастиан Льоб разкри, че няма представа

...
Деветкратният шампион във WRC Себастиан Льоб разкри, че няма представа
Коментари Харесай

Льоб няма представа какво да очаква на рали Мексико

Деветкратният първенец във WRC Себастиан Льоб разкри, че няма визия какво да чака от себе си при завръщането си в международния рали спорт с идния този уикенд трети кръг за сезона в Мексико. Французинът се отдръпна от цялостната си спортна стратегия във WRC през 2012 година, само че все пак той продължава да има пет победи на името си в Мексико. Последният път, когато той и навигаторът му Даниел Елена се появиха в рали автомобила, бе в Монте Карло през 2015 година, само че по-късно дуото стартира участията си в тестването Дакар.
За тазседмичното рали Льоб организира тест предишния месец в Испания и остана впечатлен какъв брой е рзвит автомобила по отношение на септември, когато реализира предходната си подготовка.

" Надявам се скоростта ми да е непрекъсната. Нямам самообладание да стартираме, тъй като нямам концепция къде ще се намирам измежду останалите водачи. Все отново това е международен шампионат – съперниците ми са най-хубавите и не са си правили почивки от сорта на няколко години ", разяснява Льоб.

Почти една трета от маршрута на надпреварата ще бъде изцяло нова за Льоб от последното му присъединяване преди 6 години. За останалите състезатели измененията ще бъдат в размер на едвам към четири %.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР