Деветият студиен албум на британската банда Coldplay - Music Of

...
Деветият студиен албум на британската банда Coldplay - Music Of
Коментари Харесай

Coldplay ще засаждат дръвчета за всеки продаден билет

Деветият студиен албум на английската тайфа " Coldplay " - Music Of The Spheres към този момент е реалност.

Групата разкри и новото музикално видео към значима ария от албума, " Let Somebody Go ", съдържащо писан на ръка текст от Крис. Песента е специфична колаборация с актрисата и певица Селена Гомес, написа life.dir.bg.

Миналата седмица " Coldplay " станаха първата английска тайфа с дебют на номер едно в US Hot 100 с колаборацията им с BTS, " My Universe ". Песента към този момент събра повече от 100 милиона гледания в Youtube.



Излизането на албума идва ден откакто бандата анонсира международно турне по стадионите за 2022 година Групата е възнамерявала концерти по цялото земно кълбо, а на Стария континент ще стъпят през юли и август следващата година.

В петък, 22 октомври, " Coldplay " ще свирят за първи път в новата Climate Pledge Arena в Сиатъл. Изпълнението ще се стриймва световно гратис по Amazon Music, Amazon Prime и Twitch.

Музикантите са решили да посветят и доста от времето си с хрумвания за запазване на околната среда. Анонсът за турнето бе съпроводен от просторен набор от начинания за резистентност и екологични задължения, в това число понижаване на половина излъчванията от въглероден диоксид. От бандата се ангажират да засадят по едно ново дърво за всеки продаден билет. Британците се надяват това да са милиони дървета, откакто на последната им музикална обиколка участваха общо 5,39 милиона души. Ще извършват концертите си в зали с кинетични подове, които при скачането на почитателите, ще генерират електричество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР