Деветият филм от сагата "Междузвездни войни" ще излезе през декември

...
Деветият филм от сагата "Междузвездни войни" ще излезе през декември
Коментари Харесай

Показаха първи трейлър от деветия филм от сагата Междузвездни войни

Деветият филм от сагата "Междузвездни войни " ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен The Rise of Skywalker.

Това стана ясно на демонстрация, проведена през вчерашния ден в Чикаго, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес. "Този филм е за това ново потомство и за това, което са наследили, светлината и мрака ", съобщи на сцената режисьорът на лентата Джей Джей Ейбрамс, чието дело бе и седмият епизод "Силата се пробужда ". "Но дали са готови в миг, когато са изправени против това най-голямо зло? ", добави Ейбрамс след излъчването на двуминутния филмов откъс.

Видеото стартира с Рей (Дейзи Ридли) и необитаем пейзаж. Младата жена изважда от колана си лазерен меч, а в ушите й звучи гласът на Люк Скайуокър (Марк Хамил). "Предадохме всичко, което знаехме. Сега в теб живеят хиляда генерации. Но това е твоята борба ", споделя джедаят, до момента в който Рей се готви да се изправи против връхлитащ от горната страна изтребител.

Трейлърът приключва със злокобния смях на император Палпатин, което, наред с излизането на артиста Иън Макдайърмид на сцената в Чикаго, сътвориха упования, че злодеят може да се завърне от отвъдното.

Действието в новия филм не се развива директно след събитията от излезлия през 2017 година осми епизод "Последните джедаи ". Ще има и подиуми с Кари Фишър, която играеше принцеса Лея и която умря през 2016 година. "Цяло знамение е, че имаме няколко неизползвани подиуми от "Силата се пробужда ", които разрешиха историята да бъде продължена, сподели Ейбрамс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР