Деветгодишният Никола Алексиев ще представи България на финала на Световното

...
Деветгодишният Никола Алексиев ще представи България на финала на Световното
Коментари Харесай

Определиха представителя на България на Мондиал 2018

Деветгодишният Никола Алексиев ще показа България на финала на Световното състезание по футбол на 15 юли в Москва. Момчето беше определено след народен конкурс по програмата Макдоналдс Футболен конвой.

 Снимка 359649
Източник:

На специфична гала през вчерашния ден в ресторант Макдоналдс на площад Славейков малчуганът беше награден с истинската топка, с която ще се играят мачовете в Русия персонално от футболната легенда Наско Сираков. Двукратният голмайстор от международните шампионати Мексико " 86 и Съединени американски щати " 94 пожела на Никола един ден и той да вкара голове на международни шампионати. Сираков беше ръководител на журито, което избра Никола в мощна конкуренция с още двама финалисти в състезанието. Другите членове на журито бяха ръководещият шеф на Макдоналдс в България Иван Лисиков и телевизионният водещ Ники Кънчев.

 Димитър Пенев: Не съм счетоводител, с цел да разясня формата на Първа лига, в ЦСКА деликатно да избират треньора
Стратега: Не съм счетоводител, с цел да разясня формата на Първа лига, в ЦСКА деликатно да избират треньора

" Да няма след това такива извинения, че някой е играл в тима, тъй като е прочут на треньора "

Иван Лисиков пожела на Никола един ден той да има опцията той да изведе някой хлапак по международните игрища.

На формалната гала участваха заместител изпълнителният шеф на Българския футболен съюз Павел Колев, който пожела на Никола да продължи футболния си път и му подари екип на българския народен тим по футбол. Никола, който на 15 юли в Москва ще изведе един от топфутболистите на света за финалните футболни страсти е от Пловдив. Той тренира футбол в локалния клуб " Кронос ", играе на поста централен бранител и е влюбен в магията на футбола. Той ще пътува за Москва с татко си Борис, който го е записал за присъединяване в състезанието на Макдоналдс.

 Снимка 359647
Източник:

Макдоналдс България не за първи път изпраща българско дете на международни и европейски финали. На церемонията участва и Мартин Сораков, който на Евро 2012 на четвъртфинала сред Чехия и Португалия изведе на терена чешкия национал Лимберски.

Като формален спонсор на FIFA World Cup 2018™ Макдоналдс има изключителното право да избере деца от целия свят, които пред очите на милиони почитатели публично да съпроводят на футболното игрище най-известните футболисти по време на Световното шампионата.

 Снимка 359650
Източник:

Никола ще изживее незабравими мигове в Москва, ще получи специфичен състезателен екип, ще мине през тунела и ще излезе на стадиона ръка за ръка с прочут футболист, а татко му Борис ще го поддържа и следи онлайн от трибуните.

 Павел Колев: Форматът на Първа лига може да бъде изменен още през идващия сезон
Павел Колев: Форматът на Първа лига може да бъде изменен още през идващия сезон

" Информациите за наказателна клауза са цялостна небивалица "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР