Девет са задържаните лица в област Ямбол при специализирана полицейска

...
Девет са задържаните лица в област Ямбол при специализирана полицейска
Коментари Харесай

9 са вече арестуваните в Ямбол

Девет са арестуваните лица в област Ямбол при профилирана полицейска интервенция.

Те са направили закононарушения срещу собствеността и владеене на наркотични субстанции. От арестуваните двама са били оповестени за общодържавно търсене.

Извършени са инспекции на 19 лица от престъпния контингент. В хода на полицейските дейности са събрани данни и са открити причинителите по 5 досъдебни производства. 10 са построените контролно-пропускателни пункта на територията на региона.

До момента са тествани 467 МПС и 588 лица. Установени са 128 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и са наложени административни санкции. Съставени са 17 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи.

67 са тестваните частни домове и търговски обекти. От контролните органи са формирани 22 акта за установени разнообразни административни нарушавания и са наложени 107 санкции по фиш. Специализираната полицейска интервенция на територията на област Ямбол е за противопоставяне на битовата престъпност и пазаруването на гласове за идните избори. Тя се реализира взаимно със чиновници на жандармерията, ОДБХ, Национална агенция за приходите и Комисията за отбрана на потребителите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР