Девет нови мобилни технически работилници осигури МВР за поддръжка на

...
Девет нови мобилни технически работилници осигури МВР за поддръжка на
Коментари Харесай

МВР получи 9 нови автомобила, обособени като технически работилници

Девет нови мобилни механически работилници обезпечи Министерство на вътрешните работи за поддръжка на системата за връзка TETRA, оповестиха от вътрешното министерство. Автомобилите са закупени в осъществяване на план " Подкрепа за справяне с миграционния напън по българските външни държавни граници ", финансиран от Европейски Съюз.


Деветте нови автомобила са обособени като мобилни механически работилници с нараснала проходимост. Те са снабдени с всички нужни принадлежности и съоръжение за поддръжката мрежовите детайли от TETRA системата, която е съществена за връзка на чиновниците на Министерство на вътрешните работи в регионите на външните за Европейски Съюз граници.

Своевременната поддръжка, която обезпечава надеждност и непрекъснатост на работата на системата, изисква бърз достъп през труднопроходими трасета до труднодостъпни региони с опция за преместване на обемисти товари и модули.

Мобилните работилници ще бъдат употребявани в активността на дирекция " Комуникационни и осведомителни системи ", която обезпечава действието на информационните и осведомителните системи на Министерство на вътрешните работи и други държавни органи, като построява, поддържа и развива информационни системи за ръководството на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР