Детско съдържание за цялото семейство – сигурно и със защитени

...
Детско съдържание за цялото семейство – сигурно и със защитени
Коментари Харесай

Google стартира YouTube Kids на български език

Детско наличие за цялото семейство – несъмнено и със предпазени персонални данни
Гугъл разгласи старта на YouTube Kids за българските деца и фамилии. Приложението е изтеглено десетки милиони пъти и е генерирало повече от 160 милиарда гледания в целия свят, на разнообразно, само че подбрано наличие уместно за деца на 18 езика, в това число български.

YouTube Kids е неповторимо място в световната мрежа, напълно отдадено на децата и фамилиите, което предлага богато наличие и опция за безвредно търсене. Приложението предлага редица варианти, които разрешават на родителите да управляват наличието, както и да употребяват разширените логаритми за избор на наличие, уместно за най-малките.

Вие и вашите деца можете да гледате вдъхновяващи видеа, както на български, по този начин и на непознати езици. Само с няколко кликвания може да следвате приключенията на смърфовете, Бен 10 и доста други обичани детски герои, или да пеете познатите детски песнички дружно с вокална група “Шоколадче ”. Помогнете на децата да се научат да броят, да разпознават българските букви или да споделят британската писменост дружно с героите от улица Сезам, а в края на деня ще заспиват дружно с известни приказки на български език.


YouTube Kids предлага:
Забавни и привлекателни графики : огромни и ясни икони улесняват даже дребните деца да употребяват приложението. Приложението има интегрирано гласово търсене, тъй че децата могат да намират филмчета, които желаят да гледат, даже и да не могат още да четат и пишат.

Съдържание за цялото семейство : YouTube Kids е създадено, като по-безопасна версия на YouTube – място, уместно за фамилии, където децата могат да развият въображението си и да задоволят любознанието си. Канали и плейлисти могат да се преглеждат в четири разнообразни категории: Обучение, Поредици, Разглеждане, Музика. Децата ще открият там видеоклипове, които ще ги накарат да се смеят или да проявят интерес. Те ще се научат по какъв начин да вършат пеещи балони, по какъв начин да рисуват, да броят или да слушат известни български детски песнички.



Тъй като всяко семейство е друго приложението има варианти, които разрешават управлението на поръчките, самостоятелно от децата.
Режим на приемане на родителско наличие : разрешава да посочите какво наличие да е налично в приложението (канали или обособени видеоклипове) за вашите деца. Сред наличието, което можете да изберете и приемете, ще намерите особено готови сбирки. Някои от тях са описи с канали, основани от екипа на YouTube Kids – за развлечение, игри и учене. Настройки за търсене : можете да решите дали вашите деца могат свободно да търсят наличие от всички запаси на приложението. Включването на опцията за търсене разрешава достъп до милиони видеоклипове, а изключването лимитира избора. Таймер : приложението оказва помощ за управление на времето, което деца прекарват пред екрана. Приложението осведоми детето, когато изтече времето, което е заложено за потребление на YouTube Kids. Достъп посредством ключова дума : можете да заключите достъпа до настройки и друга информация в приложението посредством обособена ключова дума. Тайна ключова дума на детето : детето може да сътвори своя лична ключова дума, с цел да отбрани профила си. В резултат на това други деца, които употребяват същото устройство, няма да имат достъп до филми и функционалности, които не са утвърдени в профилите им. Ако детето не помни паролата си, тя елементарно може да се изтрие. Използването на приложението без потребителски профил : не е належащо да влизате в профила си, с цел да употребявате YouTube Kids. В приложението са отстранени и всички функционалности свързани с потребителския профил, като изпращане, шерване, лайкове и така нататък Подаване на сигнали : Гугъл подсигурява, че цялото наличие е уместно за цялото семейство, само че дава и алтернатива за докладване на видеоклипове, като по този метод усъвършенства приложението. YouTube Kids преимущества: конфигурира се със познание и утвърждение на родителродителите могат да утвърждават наличието, което децата ще гледатсъдържанието е авансово сканирано и утвърдено за децасистема за докладване на видео нарушаващо правилатаприложението поддържа видео 360приложението е построено от нулата, с цел да подсигурява отбрана на персоналните данни и изцяло дава отговор на стандартите заложени в европейската регулация GDPR

YouTube Kids в цифри Десетки милиони свалянияНад 14 млн. седмични дейни потребителиНад 160 милиарда изгледани видеаВ топ 5 на детските приложения в App Store4+ рейтинг за Android и iOSПриложението е налично в 47 страни, на 18 езика.Над един милиард дневни гледания на просветително наличие.
Българската версия на приложението можете да изтеглите гратис от Гугъл Play и App Store. Ако желаете да гледате YouTube Kids с цялото семейство на телевизионния екран, нищо не е по-просто. Забавлявай се!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР