Децата са дар за всяка жена и най-ценното нещо в

...
Децата са дар за всяка жена и най-ценното нещо в
Коментари Харесай

Заради грешка в родилното мъжът й едва не я оставил. Но тя все пак отгледала децата

Децата са подарък за всяка жена и най-ценното нещо в живота на всеки човек. За една майка упованието и раждането на бебето са моменти на неописуемо благополучие.

Но от време на време животът изпраща провокации и те принуждава да правиш сложни избори.

Днес ще ви разкажем една същинска история, случила се в Бразилия. Нашата героиня от дълго време мечтаела за дете. И когато схванала за бременността си, била доста щастлива. А брачният партньор й бил необикновено благополучен, че фантазията им най-сетне се сбъднала.

Двойката очаквала с неспокойствие раждането на детето си и даже не подозирала с какви тествания ще би трябвало да се сблъскат в бъдеще.

И тогава пристигнал щастливия ден, когато бебето се родило. Било момче, което Рита нарекло Джулиано. Момченцето се появилло на бял свят в един от родилните домове в Сао Пауло – било мощно и крепко кърмаче.

След няколко дни Рита и Джулиано към този момент били вкъщи. Тук почнали същинските проблеми.

Първо всички родственици почнали да означават, че момчето е изцяло друго от другите членове на фамилията им. Всички били мургави, а той бил с бяла кожа. Но Рита дълго време уверявала всички, че това може да е генетика, един случай на милион. И самата тя вярвала в това.

Но околните въпреки всичко вярвали, че детето не е от техния жанр. А брачният партньор на Рита се съмнявал от ден на ден и повече, че това е неговото дете и почнал да упреква жена си в невярност.

Отношенията в фамилията се обтегнали, а Джулиано от ден на ден се различавал от околните си. Съпругът изискал доказателство от Рита, че това е тяхното дете и че тя не му е изневерила.

Уморена от кавги, дамата си направила ДНК тест и резултатите я шокирали. Джулиано се оказал непознат освен за мъжа й, само че и за Рита. Но по какъв начин се случило  по този начин, че те отглеждали изцяло непознато дете?

Рита се заела да организира лично следствие и съумяла да разбере истината. В оня ден в родилното била и друга жена. И тя и Рита родили съвсем по едно и също време, и двете момчета.

Медицинският личен състав някак си объркал всичко и се оказало, че децата са попаднали в неверни фамилии. Рита съумяла да разбере от болничното заведение на дамата, която отглеждала нейния личен наследник, нейната кръв.

Когато Рита разкрила тази жена и отишла в дома й, тя била просто ужасена от изискванията, в които живеел личният й наследник. Семейството било доста оскъдно и децата тук живеели в ужасяващи условия и никой не се интересувал от тях.

В последна сметка  фамилиите си разменили децата и Рита към този момент се прибрала със личния си наследник. Но въпреки всичко сърцето й не се успокоила. Душата я боляла и тя била доста обезпокоена за Джулиано. Това момче за нея към този момент било част от фамилията и не заслужавало да живее в тези ужасни условия и беднотия.

Един ден Рита не издържала и решила да посети фамилията му – да донесе дарове и да помогне с малко пари. Тя пристигнала тъкмо в точния момент, защото биологичната майка на Джулиано била на път да бъде лишена от наставнически права. Тя въобще не се интересувала от детето и нямала нищо срещу да се отърве от него.

Когато Рита схванала за това, тя незабавно взела решение да осинови момчето. Говорила с мъжа си и той нямал нищо срещу, подкрепил я. Особено след всички неоснователни обвинявания в невярност.

А обществените служащи, които познавали комплицираната история на тези две фамилии, помогнали на Рита да осинови Джулиано.

Момчето се върнало още веднъж при Рита и фамилията й и те в никакъв случай повече не се разделили.

Джулиано елементарно се вписал в фамилията им и станал другар със сина на Рита, те станали най-хубави другари.

Джулиано получил късмет да израсне в обикновено и любящо семейство, само че когато пораснал малко, Рита и брачният партньор й му разказали цялата комплицирана история.

Но той нямал предпочитание да търси биологичната си майка. Рита била и си останала неговата майка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg