Детето е оцеляло, защото се борило. През цялото време то

...
Детето е оцеляло, защото се борило. През цялото време то
Коментари Харесай

Спасителите на Александър: Оцелял е, защото се е борил

„ Детето е оживяло, тъй като се борило. През цялото време то е било в планината. Мястото, където го открихме, е надълбоко дере. Детето е било в безпомощно положение, борило се е. По външния му тип си проличава, че се е движело - замърсен, отпаднал, гладен. Дадохме му вода и го сгряхме. Планината може да е майка и мащеха, в тази ситуация е била майка ”, сподели Милко, единият от мъжете, които е разкрил детето.

Момчето е намерено от доброволците от клуба по делта и парапланеризъм в Перник Веселин Георгиев и Милко Михайлов към 14,30 ч.

„ Респект към детето! Оцеляло е единствено, ние единствено му помогнахме да се прибере. Той е войник! ”, добави още спасителят. Първото, което детето споделило, е да изиска вода.

Човекът, който първи е видял Александър, е Веско. За този момент сподели: „ Не можах да допускам. Пет секунди стоях и го гледах. В момента, в който видях, че си пое въздух и мръдна, извиках едно момче до мен, с цел да го завием и затоплим ”, показа мъжът.

Здравният министър: Александър е в безусловно устойчиво положение, за мен е войник

Александър, който беше открит след дни търсене, е в безусловно устойчиво положение и е контактен. Момчето ще остане в болничното заведение няколко дни. Това разяснява здравният министър Асен Меджидиев и добави, че детето е умерено.

Детето има лека дехидратация, което постанова да бъде сложено на системи. „ То е войник, тъй като е в в действителност положително положение. Няма увреждания по крайниците и следи от някакво дълготрайно измръзване. Направени са съвсем всички проучвания ”, добави той.

" Урината, най-малко на цвят, е чиста. Чакаме биохимичния разбор да излезе. Кръвните индикатори са естествени, кръвната захар е естествена, което приказва, че детето по някакъв метод е намерило метод да приема течности и някаква храна. По краката има леки охлузвания. Не мога да кажа, че е премръзнал, само че очевидно краката са били боси и са били мокри "

Засега Александър не приказва и се изчаква консултация от детски психолог. „ Поне за мен за момента очевидно няма никакво терзание ”, сподели още Меджидиев. Бащата, изясни той, е спокоен и благополучен от развръзката.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР