Детето-чудо, индиецът Абигейа Ананд, който смайва от години света с

...
Детето-чудо, индиецът Абигейа Ананд, който смайва от години света с
Коментари Харесай

Дете-пророк предупреди, че ни предстоят критични 40 дни

Детето-чудо, индиецът Абигейа Ананд, който смайва от години света с правилните си прогнози, разгласява особено видео, в което предизвести за предстоящи катаклизми в идващите 30-40 дни като съобщи, че най-голямата заплаха ще е в края на октомври.

Той изясни, че това е доста значим интервал за световната геополитика, както и за естествените бедствия, които могат да се случат.

Ананд се базира на астрологични данни от минали модели, както и на думи на антични мъдреци. Твърди, че планетите се подреждат по рисков метод, подобен с този през есента на 2001 година. Комбинацията от планети предвещава проведено принуждение или естествени бедствия, споделя Ананд, представен от индийските медии.

Той приканва всички да се молят, без значение от религията, тъй като катаклизмите идват поради това, че не знаем кои сме, какво е любовта, а гледаме единствено към омразата.

Последната прогноза на Ананд бе в края на март поради преместването на Марс. Тогава той предсказа следното:

" Вероятно ще има някои доста отрицателни метеорологични условия и естествени феномени, които могат да бъдат пагубни. Едно сеизмично събитие ще води до друго ".

В края на предходната година той разказа 2023 година по този начин:

" Земята ще потъне в ерата на световни катаклизми и произшествия. За Русия годината ще бъде доста сложна. Никой обаче няма да може да промени неподходящите събития. Изборът ще е сред кръста и хляба. Ще има ново развихряне на ковид до зимата ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР