Десетки шофьори на таксита от Враца и Монтана се събраха

...
Десетки шофьори на таксита от Враца и Монтана се събраха
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори от Враца и Монтана протестират в подкрепа на колега

Десетки водачи на таксита от Враца и Монтана се събраха на митинг в поддръжка на собствен сътрудник , заяви Нова.

Подкрепата е по отношение на таксиметров водачи брачната половинка му, които стават обект на нахлуване от психологично болен клиент.

Нападението става предходната година в село Громшин, където водачът е трябвало да остави собствен клиент. В колата били водачът, неговата брачна половинка и клиентът. След няколко обиколки на селото, клиентът извадил нож и нападнал първо лидера, а след това и брачната половинка му . За да избави личния си живот и този на жена си, лидерът на таксито също извадил нож и дал отговор на офанзивата.

Вследствие на дейностите на таксиметровия водач нападателят е потърпевш и е бил настанен за лекуване в болница с прободни рани, с заплаха за живота.

Оказва се обаче, че съгласно прокуратурата водачът се е опитал да убие психологично болния нападател . Спрямо водата на таксито е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране, породено в положение на афект.

Според протестиращите таксиметрови водачи случаят е бил преломен - оттогава те се опасяват да работят. Днес те поддържат сътрудника си, който може да влезе в пандиза вместо нападателя.

От Окръжната прокуратура в Монтана изясняват, че съгласно наличните доказателства афектът на лидера е предизвикан от потърпевшия във връзка с самия таксиметров водач и на неговата брачна половинка, което е довело до ответни дейности на таксиметровия водач. Той обаче нанесъл съществени удари със забележителна мощ, причинявайки съществени пострадвания и увреждания по отношение на нападателя. Заради това обвиняването е ориентирано по отношение на него и той ще би трябвало да понесе отговорността аз това.

Спрямо психологично болния нападател към момента няма повдигнато обвиняване , тъй като продължава да се води досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР