Десетки хиляди хора по света мечтаят да надникнат в бъдещето,

...
Десетки хиляди хора по света мечтаят да надникнат в бъдещето,
Коментари Харесай

3 зодии ще се борят с тежки проблеми през март

Десетки хиляди хора по света мечтаят да надникнат в бъдещето, с цел да научат по какъв начин могат да избегнат част от грешките, които другояче биха позволили. Хороскопът за месец март на астроложката Тамара Глоба им дава такава опция, написа jenata.blitz.bg.

2022 година ще премине под покровителството на Черния воден Тигър. Той избира дейните и смели хора и тези, които не се боят да рискуват. Тигърът оказва помощ и на любознателните и целеустремени персони. Въпреки че това животно се счита за нападателно, водната буря леко компенсира този му минус.

Март ще бъде удобен за промени в професионалната сфера и персоналния живот, споделя Тамара Глоба. За тези, които решат да сменят работата си или да намерят любовта, Водният тигър подсигурява триумф.

Въпреки това, не би трябвало да забравяте да бъдете деликатни. Въпреки че Водата е спокоен детайл, тя се характеризира и с своенравие. Следователно привидното успокоение във всеки един миг може да бъде сменено от неприятности и провали.

За да постигнете оптимален триумф, Тамара Глоба поучава да правите всичките си значими каузи единствено в удобните дни, които през март са: 8, 23, 24, 26, 30 и 31. През тези интервал звездите ще бъдат благосклонни за всевъзможни инициативи.

Трябва да бъдете изключително деликатни в неподходящите дни: 1, 2, 4, 18, 19 и 27 март. Астрологът изрично не предлага по това време да вършиме каквито и да е медицински процедури или да организирате значими срещи.

Особена заплаха съставляват новолунието и пълнолунието.

В професионален проект много сполучливи ще бъдат тези, за които е значима скоростта на взимане на решения. Напредък в кариерата чака представителите на водната буря – Рак, Скорпион и Риби.

Що се отнася до финансите, през март доста от покупките ще бъдат направени под въздействие на страстите. Това неизбежно ще докара до спомагателни разноски, които съществено ще ударят фамилния бюджет.

За да избегнете това, би трябвало да купувате единствено неща, от което в действителност се нуждаете, споделя Глоба.

По отношение на здравето, през месец март мъжете ще се сблъскат с обостряне на сърдечно-съдовите болести. Тези, които имат хронични болести, би трябвало да са изключително внимателни. И още с първите признаци на утежняване на положението би трябвало да се свържат с лекаря си.

През третата декада на месеца рискът от приемане на контузии от остри или горещи предмети ще се усили доста. Трябва да сте изключително деликатни, когато сте наоколо до източници на огън или пък работите с ножове и ножици.

Ето защо би трябвало да се готвят представителите на всяка една зодия през третия месец от новата година:

Овен

Март ще бъде сложен месец както във връзка с здравето, по този начин и в професионален проект. Овните ще би трябвало да съберат храброст, с цел да преодолеят всички компликации.

Подобни тествания единствено ще ги закалят за събитията, които ги чакат в бъдеще.

Телец

Март би бил добър месец за отмора. Трудолюбивите Телци не са привикнали да почиват, само че в този момент е належащо, тъй като в бъдеще сходна опция няма да се появи скоро.

Близнаци

Месецът ще ви донесе тежки вести и отчаяние. Въпреки това не би трябвало да се отчайвайте! В бъдеще ще ви бъде доста по-лесно.

Рак

Срамежливостта и нерешителността ще ви изиграят жестока смешка. Като нищо може да пропуснете любовта, както и опцията най-накрая да подредите персоналния си живот. Астрологът предлага да бъдете по-смели и по-уверени в себе си.

Лъв

Представителите на тази зодия имат неизменност, увереност и предпочитание за деяние. Тамара Глоба поучава Лъвовете да не губят време и незабавно да се заемат с най-трудните си каузи.

През март ще настъпят в действителност положителни дни за тях.

Дева

През този месец Девите ще открият своите качества за дипломация. Те ще осъзнаят, че с добра дума може да се реализира мечтаният резултат, освен това с минимални загуби.

Везни

Представителите на този знак от Зодиака ще реализиран необикновен триумф в кариерата. Тамара Глоба поучава Везните да насочат всичките си сили в тази посока. Усилията, които положат, несъмнено ще се изплатят в близко бъдеще.

Скорпион

Финансите ще бъдат най-важното нещо, което ще ви вълнува през март. През целия месец ще търсите способи да вършиме повече пари. Астроложката обаче предлага да бъдете внимателни. В началото на месеца рискът да станете жертва на измамници се усилва.

​Стрелец

През месеца ви чакат възходи и падения, само че до края на март обстановката ще се стабилизира.

Чак тогава ще разберете какво да вършиме и в каква посока да поемете.

Козирог

Март ще бъде обещаващ във всяка сфера на живота. Основното е да не поемате всички проблеми едновременно, а да ги решавате последователно и съгласно значимостта им.

Водолей

Принципът " Движението е живот " ще се трансформира за вас в мотото на март. Ще би трябвало да вървите към набелязаната цел, а не да зацикляте над дреболии. Незначителните проблеми могат елементарно да ви разстроят и извадят от равновесие.

Риби

За този воден знак март няма да е най-лесният месец. Астрологът предлага Рибите да се придържат към обичайния си проект за деяние. Само с неизменност и религия в личните си сили ще преодолеят трудностите, които се изпречват на пътя им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР