Десетки българи, завлечени с пари от интернет-измамник във Великобритания. Жена,

...
Десетки българи, завлечени с пари от интернет-измамник във Великобритания. Жена,
Коментари Харесай

Нашенка обра десетки българи в Лондон с фалшиви договори

Десетки българи, завлечени с пари от интернет-измамник във Англия. Жена, която постоянно трансформира профилите си в обществената мрежа, е съумяла да измами сънародниците ни с подправени контракти за наем на жилища в Лондон.

Предупреждение за нея се появява във Facebook групата "Българи в Англия " преди десетина дни. Жена на име Милена или Емили съумява да измами две наши сънароднички с публикация за апартамент чартърен в центъра на Лондон на доста преференциална цена.

За същата квартира кандидатствал и основателят на групата Михаил Хараланов.

„ Много хора започнаха да пишат също мнения по какъв начин са били завлечени от тази жена за квартири, за обири специално”, изясни Михаил Хараланов.

Пострадалото от измамата момиче е подало тъжба в полицията, съгласно информацията на наши сънародници в Лондон, по този начин наречената Емили даже е била арестувана, само че по-късно освободена.

Няколко от потърпевшите са подали сигнали в полицията, само че за момента лондонските управляващи не дават информация по случая.

Българското посолство не е известено публично, оповестиха за bTV от външното ни министерство. Не е необичайност информация за измамници да се появява в групите на наши сънародници в чужбина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР