Дербито с Евертън дава също толкова точки, колкото и останалите

...
Дербито с Евертън дава също толкова точки, колкото и останалите
Коментари Харесай

Хендерсън преди дербито: Просто още един мач

Дербито с Евертън дава също толкоз точки, колкото и останалите през сезона в британското футболно състезание, тъй че "червените " не трябва да бъдат пренавити, предизвести капитанът на тима Джордан Хендерсън.

Халфът на водачите в шампионата добави, че Ливърпул просто би трябвало да играе личната си игра, макар че страстите ще бъдат по-големи.

"Това е един страховит мач за всички ни - огромно и буйно дерби с доста страсти. В същото време точките са доста нужни за двата тима, всеки един от нас желае да играе и да помогне за спечелването им. Трябва обаче да бъдем съсредоточени както до този миг, тъй като в последна сметка този мач също дава единствено три точки ", стартира полузащитникът.

"Да, дерби е, тъй че ние сме готови да ни се обърне малко по-голямо внимание от медиите и да има малко повече страст в съблекалнята. За нас обаче това е позната територия и продължаваме да се приготвяме по общоприетия метод. Просто би трябвало да създадем всичко по силите ни, с цел да спечелим следващия мач.

"Всеки тим желае да пристигна на Анфилд и да ни изненада. Наистина се стараят да стигнат до добър резултат и против Евертън няма да бъде по-различно. Те в действителност не се намират в най-хубавата позиция като цяло, само че в едно дерби може да се случи всичко. Сигурен съм, че ще играят на върха на опциите си ", съобщи Хендерсън преди мача ".

"Отборът на Ливърпул ще бъде без титулярния си вратар Алисон Бекер, който бе изпъден при успеха с 2:1 против Брайтън през уикенда. Капитанът на мърсисайдците обаче е уверен, че Адриан още веднъж ще застъпи безпроблемно и че "червените " ще покажат за следващ път, че имат задоволителна дълбочина в състава ".

"Адри се оправи отлично при започване на сезона и продължава поддържа отлична форма до този миг. Надявам се той да продължи да играе добре в мачовете, в които Али липсва от състава ни. Адри към този момент потвърди, че е кадърен да свърши работата ".

"Ясно ни е, че освен 11 индивида, а целият състав би трябвало да бъде подготвен за игра във всеки един миг, тъй като травмите и наказванията ще зачестяват. Имаме огромен брой отлични футболисти, които може би играят малко сега. Сигурен съм, че ще използваме целия ни състав до края на сезона ".

Мачът с Евертън ще бъде първият от общо девет за Ливърпул през декември, само че Хендерсън и компания ги чакат с неспокойствие:

"Натоварено е, само че през декември нормално е по този начин. Това е предизвикателство, което желаеме да срещнем. Ние живеем с футбола и се стараем да бъдем подготвени за всеки мач. Особено през този месец, в който възобновяване е основно ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР