Депутатката от ПП-ДБ от 49-ото Народно събрание Елисавета Белобрадова имала

...
Депутатката от ПП-ДБ от 49-ото Народно събрание Елисавета Белобрадова имала
Коментари Харесай

Депутатка от ПП-ДБ проговори за страшна диагноза, оперирана е по спешност

Депутатката от ПП-ДБ от 49-ото Народно заседание Елисавета Белобрадова имала израстък в гърлото. Това показа самата тя в своя фейсбук профил и прикани всичките си почитатели да вървят постоянно на доктор.
„ Изгубих си гласа преди няколко седмици. Постепенно такова. Получих доста препоръки за хомеождрокс (казвам хомеождрокс, с цел да не каже фейсбук, че пиша лекарство), за чайове, за лукове и защо ли не. И евентуално щях да ги спазя, в случай че ИМАХ ВРЕМЕ. “ Вместо това депутатът от ПП-ДБ решила да иде на доктор.
„ Отидох. Един доктор, двама лекари – то ми било израстък. Викам на лекаря МАЙ НЯМА ДА СТАНЕ С ХОМЕОЖДРОКС, Той вика – май не!
Първа поука: Ходете на доктор.
После (вие това не го знаете), само че аз от много време кашлям единствено като лежа. И надлежно взехме решение, че е алергия. То акари ли не изкарвахме със специфични прахосмукачки, то антиалергични препарати ли не купувахме. По едно време ДАЖЕ се лягаше единствено в памук. Моля ви се, тая алергия и в хороскопа ми излезе. Накрая с мъжа ми напълно съществено пробвахме дали не съм алергична към него. Не съм. Какво се оказа – като съм легнела, тоя израстък се залепял на нещо си в гласните струни и предизвиквал ужасно раздразнение. Само дето ненужно изгоних акарите – единствените живи същества, които не са ми правили забележка за нещо. Убедена съм, че и на този статус ще получа забележки.
Втора поука: Ходете на доктор.
Третото е, че имам невисок прегракнал глас, който в последно време елементарно се изморява и като викам (което аз върша редовно), напряко ми се споделя играта. Обикновено викам по работа, тъй като когато викам по емпиричен път съм виждала по-добри резултати. А и тъй като съм невротичка. Обаче с тия болки към този момент не крещях, а пишех пъклен нервно на капслок в общи чатове. Но колкото и да пишеш на капслок – просто не е същото, разбирате ли ме. Не е същото. Сега, обаче, се оказа, че болката идвала от това нещо, дето ми било изкривили гласните струни и в този момент към този момент може би всичко ще е наред и аз ще викам като младо момиче. Нямам самообладание.
Трета поука: Ходете на доктор
Лекарят, напълно и безусловно луксозен, ми сподели, че бил доста огромен израстък. Вика „ Направо си е имало късмет да се задавите. “ Викам „ Е, това щеше да е пъклен неуместно. “ И се смяхме. Аз хъхрещо, той учтиво. “
Тя разкри още, че туморът към този момент е отстранен.
„ Четвърта поука – ходете на доктор. Лекарят чрез едно фино фенерче от джоба му и тъкмо ЕДНО надникване ми спести пари за антиалергични препарати, старания по премахване на мъжа ми и акарите, приемане на тонове лук, греяна ракия и хомеождрокси, а през днешния ден към този момент ме лиши и от съответния израстък. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР