Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина

...
Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина
Коментари Харесай

Промяната поискаха оставката на Рашидов, той: Ще я пазя за вечни времена

Депутатите започнаха следващия си парламентарен ден със забележки към метода на водене на 48-ото Народно заседание от ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов.

Иво Атанасов от Политическа партия счита, че след кърджалийското знамение, отпред на Народното събрание (визирайки ръководителят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева), сме стигнали дъното, само че очевидно продължаваме да дълбаем в калта. " Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на Гражданско съдружие " БОЕЦ ", които вие не приехте. Казаха ми, че в тази директория са събрани документи за лицето Стефания Караславова, сегашен секретар на Народното събрание. Помолиха ме тази директория да ви я предам и тя е при мен ", изясни Атанасов. Ако вие сте осведомени с въпросното лице или изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова, или продължавате с калинките на ГЕРБ със схемите за злоупотреби, отсече Иво Атанасов, представен от novini.bg.

Той настоя за оставката на ръководителя на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов, а той му отговори, че щял да я резервира за безконечни времена.

Маноил Манев от ГЕРБ съобщи, че Иво Атанасов желае да взриви залата и да не се одобряват комисиите. Политиката на Политическа партия да взривява всяко съвещание на Народното събрание по никакъв начин не ви оказва помощ на вас, сподели Манов, като отбрани и Рашидов, и Десислава Атанасова.

След словесните престрелки сред ГЕРБ и Политическа партия депутатите още веднъж се заеха с преразпределението на парламентарните комисии.

До момента е определен състава единствено на Финансовата комисия, отпред на която застава Петър Чобанов от Движение за права и свободи. Освен избора на състава на останалите 24 комисии Народните представители ще изслушат и шефа на Българска народна банка по отношение на готовността на страната ни за участие в Еврозоната.

По неофициална парламентарните групи са стигнали до единодушие за това по какъв начин да бъдат разпределени комисиите и кой коя да оглави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР