Депутатите от Възраждане изразяват своето категорично несъгласие с намеренията, заявени

...
Депутатите от Възраждане изразяват своето категорично несъгласие с намеренията, заявени
Коментари Харесай

Хората на Костадинов поискаха парламентът да разкара базите на НАТО

Депутатите от " Възраждане " показват своето изрично противоречие с желанията, декларирани от ген. Тод Уолтърс, командващ силите на НАТО в Европа, за разполагане на още военни елементи на НАТО в България. Това обявиха от партията в декларация, прочетена от парламентарната естрада от националната представителка Елена Гунчева.

" Никой не е питал българския народ дали желае да бъде член на НАТО, дали желаеме американски войски на българска земя. Никой не ни е питал дали желаеме да се трансформираме във фронт против Русия или против която и да било друга страна ", уточни тя.

" Изразяваме безапелационното си противоречие за разполагане на войски на НАТО на българска земя, като настояваме държавното управление и Народното събрание да преразгледат съглашението за военните бази на Съединени американски щати в България и да го прекратят ", съобщи Елена Гунчева и добави, че от " Възраждане " ще внесат план за решение в тази посока.

" България би трябвало да пази своя народен суверенитет и това включва недопускането на непознати войски на нейна територия. Дори по време на война и провали в България не е имало непрекъснато непознати войски ", разясниха от " Възраждане ". В момента няколко хиляди американски бойци към този момент се намират в България, означиха още от партията.

" България е превърната в съвсем окупирана територия, а български политици не престават да предават българските национални ползи ", разяснява Елена Гунчева.

" Разбираме зависимостта на част от българските политици от непознати посолства, само че историята е посочила, че за измяната амнистия няма. България би трябвало да пази своята самостоятелност и това може да стане единствено с самостоятелна и мощна българска войска, тъй като, който не храни лична войска - храни непозната, както към този момент го виждаме ", се споделя още в декларацията на " Възраждане ".

От партията приканват българските политици да пазят суверенитета на България и да не се трансформират в национални предатели, и показват своята решителност да се опълчват " по всевъзможен начин на следващото национално изменничество ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР