Депутатите от парламентарната комисията по отбрана ще подкрепят актуализацията на

...
Депутатите от парламентарната комисията по отбрана ще подкрепят актуализацията на
Коментари Харесай

Комисията по отбрана единодушно одобри парите на МО за охраната на границата |

Депутатите от парламентарната комисията по защита ще поддържат актуализацията на бюджета на Министерството на защитата за дейности по защитата на външната ни граница.

На първото съвещание на комисията нейният ръководител Атанас Зафиров предложи по отношение на нараствания миграционен напън да има общо мнение на всички парламентарни групи за актуализация на бюджета на МО за парите за укрепване на защитата на външната ни граница.

Народните представители от всички партии и обединения в Народно събрание се сплотиха към неговото предложение и поеха ангажимент да убедят парламентарните си групи във значимостта и спешността на това решение. Предложението ще бъде импортирано сред първо и второ четене на актуализацията на държавните разходи.

В началото на съвещанието Атанас Зафиров се обърна към сътрудниците си и с апел комисията да бъде образец за национално отговорно и рационално държание в полза на българското общество.

" Сигурен съм, че в нашата работа водещи ще бъдат надпартийния изказ и държание. Смятам, че можем да покажем един модел на национално единство и решителност в отстояване на националните дела и ползи. Нека си пожелаем в нашата законодателна и контролна активност да се водим от член 67 от Конституцията, където е казано, че националният представител съставлява целия български народ ", уточни Зафиров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР