Депутатите от ГЕРБ-СДС ще подкрепят решение на Народното събрание, което

...
Депутатите от ГЕРБ-СДС ще подкрепят решение на Народното събрание, което
Коментари Харесай

ГЕРБ ще подкрепи промяна в бюджета за повече пари за армията ВИДЕО

Депутатите от ГЕРБ-СДС ще поддържат решение на Народното събрание, което да подсигурява повече средства за ограничения, които покачват боеспособността на българската войска. Това сподели на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Без да е обезпечено финансиране, 7-те точки от декларацията след провеждането на Консултативния съвет по национална сигурност на 15 февруари, остават пожелателни, сподели още Борисов.

„ Предлагаме да подкрепим на второ четене изброените 10 точки, с цел да може България да увеличи своята бойна подготвеност. Надяваме се да забележим в бюджета фрегатите и подводниците и ще ги подкрепим в Народното събрание. В противоположен случай ще излезе че КСНС е бил, с цел да се отбие номера ", сподели водачът на партията Бойко Борисов.

„ Казват, че светът е в предвоенна конюнктура. В нашето въздушно пространство летят натовски самолети, в нашето Черно море плуват военни кораби, образуват се батальони и всичко това е в нашия район. Приветстваме дипломатическите старания за отбягване на война ", уточни Борисов.

Борисов напомни, че ръководството на ГЕРБ е вложило над 5 милиарда лева в армията за подготовка на военните ни.

„ В първия ни мандат платихме кугарите, спартаните, пантерите. Платихме всичко, което сме поръчвали тогава за боеспособността на българската войска. Ако забележим сходна сума в бюджета, ние ще я подкрепим. Иначе всичко друго са оправдания и голи обещания ", сподели още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и тематиката за противозаконното подслушване на политици.

„ Месеци наред се размахваха листчета, създаваше се всеобща неуравновесеност, че са се правили безобразия. В резултат, на което ние загубихме % на изборите. Вчера парламентарната комисия установи, че няма непозволено потребление на СРС, за което им благодарим ", уточни Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР