Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен.

...
Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен.
Коментари Харесай

Депутатите лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен

Депутатите-лекари от Българска социалистическа партия отпътуват за лечебните заведения в Свищов и Шумен. Това заяви ръководителят на българските социалисти Корнелия Нинова във фейсбук.

От думите ѝ стана ясно, незабавно откакто от парламентарната група на левицата са разбрали, че в болничното заведение в Свищов няма нито един доктор в коронавирус отделението, са решили да оказват помощ.

„ Проведохме диалог с тримата наши депутати-лекари: проф. Михайлов, Тимчев и Тасков . Те изявиха предпочитание да заминат за там и да се включат в помощ на хората “ прецизира Нинова.

„ Обадих се на министъра на опазването на здравето да даде единодушие да бъдат позволени да лекуват в болничното заведение. От него разбрах, че остра потребност от лекари изпитва и болничното заведение в Шумен. Разговаряхме да разделим нашите депутати - единият в болничното заведение в Шумен и двама в Свищов. Утре отпътуват. Благодаря на колегите-лекари. На всички българи кураж. Знам, че ще се оправим “ написа водачът на Българска социалистическа партия в поста си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР