Депутатите гласуваха днес решение, с което отложиха пленарното си заседание

...
Депутатите гласуваха днес решение, с което отложиха пленарното си заседание
Коментари Харесай

Парламентът спира работа за следващите 5 дни

Депутатите гласоподаваха през днешния ден решение, с което отложиха пленарното си съвещание в петък, 4 март. Вместо това ще се съберат изключително идващия вторник, 8 март, за парламентарен надзор. И защото 3 март е народен празник, това значи, че през идващите 5 дни страната остава без работещо Народно заседание.

Предложението беше подписано от представители на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България и „ Възраждане ”. От Движение за права и свободи остро се опълчиха. Депутатите на Ахмед Доган заподозряха две аргументи за решението на сътрудниците им – да се скрие от парламентарен надзор вътрешният министър Бойко Рашков, който придвижването от дълго време упорства да разпита в пленарната зала; или парламентаристите да си създадат почивка.

Затова от Движение за права и свободи желаеха идващия вторник контролът да продължи да привършване на въпросите към членовете на държавното управление, които са цели 88 броя. Председателят на Народното събрание Никола Минчев пресметна, че това са към 15 часа непрекъсната работа.

При гласуването желанията на Движение за права и свободи бяха подценени и беше признато първичното предложение на вносителите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР