Депутатът Томск Максим Забелин пострада от глутница бездомни кучета. Това

...
Депутатът Томск Максим Забелин пострада от глутница бездомни кучета. Това
Коментари Харесай

Бездомни кучета едва не убиха руски депутат

Депутатът Томск Максим Забелин пострада от глутница бездомни кучета. Това заяви той в своя Telegram канал. Инцидентът е станал покрай дома му, където три кучета са го нахапали. Наложило се е Забелин да потърси здравна помощ. Сега ще би трябвало да се имунизира. По-рано в Русия мислеха за усилване на отговорността за набези от кучета против хора.

Забелин оповестява, че кучетата, които са го ухапали, са живели в региона към 10 години. След случая депутатът се обадил в службата за залавяне на бездомни животни.

Народният представител незабавно е потърсил здравна помощ. Лекарите са му споделили, че ще му отнеме към две седмици, с цел да се възвърне. Освен това той ще би трябвало да премине курс от инжекции.

„ Веднага се имунизирах против тетанус. До септември би трябвало да направя шест имунизации “, сподели Забелин в диалог с Gazeta.ru.

Миналата зима в Русия имаше няколко резонни случая на бездомни кучета, нападнали хора, в това число и съдбовни. Бездействието на общинските управляващи докара до 120 случая на бездомни кучета, нападнали хора. Прокуратурата е образувала сходни наказателни каузи в още седем съветски района.

В резултат на това в Русия започнаха да приказват за нуждата от усилване на отговорността за нападението на кучета върху хора. " Държавната дума " щеше да внесе подобаващ законопроект.

Активисти за правата на животните споделиха пред The ​​Secret, че сходни ограничения няма да решат казуса с бездомните животни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР