Депутатът от ВМРО Искрен Веселинов написа във Фейсбук, че извънредното

...
Депутатът от ВМРО Искрен Веселинов написа във Фейсбук, че извънредното
Коментари Харесай

ВМРО иска извънредното положение да е по- кратко

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов написа във " Facebook ", че изключителното състояние би трябвало да бъде по-кратко поради икономическата рецесия. Ето неговото мнение:
" Вчера Министерски съвет подава в Народното събрание искане за продължение на изключителното състояние до 13.05.2020 година

Мотивите са една страничка и всеки гимназист може да ги сътвори единствено на база ежедневната отрицателна информация, която медиите бълват. Няма разбори, прогнози, някаква тактика, която да покаже по какъв начин, докога и за какво би трябвало всички български жители да се самоограничават, а стопанската самодейност на процедура да е на ръчна спирачка.

За нас във Вътрешна македонска революционна организация остава неразбираемо за какво при стагнираща стопанска система, ескалираща безработица и срив на приходите нямаме образован разбор и тактика, която да увеличи отбраната на уязвимите групи, само че да даде опция на другите да стартират поетапно връщане към естествения живот. Проблемът с covid19 е сериозен и световен, взехме на време строги и верни ограничения, ограничихме провалите и всичко това беше подкрепено от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР