Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта
Коментари Харесай

Ето как отпразнува рождения си ден Ицо Хазарта

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта описа по какъв начин е отпразнувал рождения си ден с пост в обществените мрежи:

В понеделник станах на 43. В последната година имам ново работно място, където част от сътрудниците ми се пробват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушение на разпоредбите, които самият ти си приел, че би трябвало да спазваш.

Мисля, че на това работно място са нужни различен вид хора.

Моля, разгледайте уеб страницата - edinbulgarin.com и страницата Сдружение Един българин.

Това е моят непретенциозен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в това време лишава много старания, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като разгласих обществено с какво се занимавам, с мен се свързаха голям брой хора, които желаят да оказват помощ по всевъзможен метод. Вярвам, че дружно с тях оттук насетне можем да създадем чудеса.

За това, че ме въодушевяват в тази моя задача желая да изкажа своята признателност към децата и тези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия. Благодаря за съдействието на посолството на Суверенния Малтийски медал в Република България, на bTV и Шоуто на Николаос Цитиридис.

Специални благодарности към Fiki Storaro - по тази причина, че макар натоварения си график откри време и обърна внимание на всяко дете в оня ден. Дано да има повече хора със сърца като твоето!

Благодаря на всички вас за вниманието. Весели празници!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР