Депутатът от ГЕРБ Тома Биков определи внасянето на вот на

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков определи внасянето на вот на
Коментари Харесай

ГЕРБ предупредиха БСП, че вотът на недоверие ще бъде отхврълен

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков дефинира внасянето на избор на съмнение поради водната рецесия като безусловно безконтролно държание от страна на Българска социалистическа партия. "Ще реагираме, ще го отхвърлим и ще подкрепим държавното управление ", съобщи Биков по време на конференция в централата на партията. По думите на депутата потреблението на вота на съмнение към ръководството като пиар инструмент е неправилно и безсмислено.

"Вече трета година Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова не се научиха какво е избор на съмнение, какъв е смисълът от този акт и че това не е пиар инструмент. Единствената мярка, която оферират, е държавното управление да падне и по-късно - каквото сабя покаже ", сподели националният представител от ръководещата партия.

Биков прикани водача на Българска социалистическа партия да се вгледа в дейностите на кмета на Перник Станислав Владимиров, който бе повдигнат от левицата, и да вземе образец от него. Депутатът от ГЕРБ направи паралел сред държанието на кабинета, кмета на града и държанието на социалистите. Биков упрекна Нинова и партията й, че не дават съответни оферти, а единствено "стоят на "Позитано " и дават конференции през няколко часа ".

По мотив на мненията на социалистите за боклука, Биков сподели, че е неточно тематиката да се разяснява от хора, чийто бизнес е в тази сфера и акцентира, че има поради националният представител от парламентарната група на "БСП за България " Явор Божанков.

"Ние сме подготвени да проведем диспути, които да доведат до градивни и действителни оферти за решение на проблемите. Случаят при Българска социалистическа партия не е подобен. Те не стопират да насаждат боязън и подправени вести измежду обществото. За последните години от Българска социалистическа партия не са внесли нито едно действително предложение в деловодството на Народното събрание във връзка с околната среда, водите и чистия въздух. Ние от наша страна сме внесли три оферти, като последното е за инкриминиране на гореното на твърди боклуци ", посочи някогашната екоминистърка от ГЕРБ Ивелина Василева.

Тя означи, че във "Визия за България ", програмата на Българска социалистическа партия за смяна и "уж промяна на статуквото " има предложение за създаване на съоръжения за изгаряне на отпадъци, макар че биологични боклуци за изгаряне не са внасяни в България.

"Искаме по време на дебатите за вота на съмнение от Българска социалистическа партия да отговорят на въпросите ни, да се държат отговорно и най-малко един път да дадат действителни оферти за решение на проблемите, а освен да популяризират подправени вести ", съобщи Василева. Тя увери, че държавното управление прави всичко допустимо, с цел да се оправи с водната рецесия в Перник.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР