Депутатът от Демократична България“ Ивайло Мирчев хвърли ръкавицата за втория

...
Депутатът от Демократична България“ Ивайло Мирчев хвърли ръкавицата за втория
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев хвърли ръкавицата на ГЕРБ. Изпитанието

Депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев хвърли ръкавицата за втория мандат на ГЕРБ и уточни тестването, на което е подложена първата мощ в Народното събрание.

Не сме изгубили вяра, че вторият мандат може да бъде сбъднат. Нека забележим през днешния ден в зала дали декларацията на Политическа партия ще се гласоподава. Ще има доста тежък спор. Обнадежден съм, че декларацията може да бъде подкрепена, разяснява Мирчев в ефира на Нова телевизия. По думите му отговорността за втория мандат е на Политическа партия и на ГЕРБ - като първа политическа мощ. „ ГЕРБ би трябвало да имат доста ясни причини за какво няма да поддържат тази декларация “, сподели той.
-->
„ Ние желаеме да влезем е еврозоната, в Шенген и да получим парите по Плана за възобновяване. Това може да стане тази година и по тази причина би трябвало да има постоянно държавно управление. Вече загубихме две години “, съобщи Мирчев. Според него повода ГЕРБ в монета да приказват за това по какъв начин биха подкрепили третия мандат е тъй като желаят да се измъкнат от отговорността за втория. „ Няма индикация третия мандат да бъде даден на нас. Ако пристигна при нас, това няма да ни сложи в деликатна обстановка. Ще представим целите си. Готови сме да поемем отговорност “, безапелационен бе депутатът от Демократична България. „ Ние обаче желаеме да се осъществя втория мандат “, добави Мирчев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР