Депутатът от БСП Георги Свиленски отговори на твърденията на ГЕРБ,

...
Депутатът от БСП Георги Свиленски отговори на твърденията на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Свиленски настъпи ГЕРБ за кюлчетата на Борисов

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски отговори на изказванията на ГЕРБ, че България скрито изнася оръжие за Украйна. Вчера националният представител от партията на Борисов Христо Гаджев сподели, че от летище София са осъществени два полета до Полша, с които са изнесени 600 000 броя 30 и 40-милиметрови снаряди за гранатомети.

" Г-н Гаджев прави свободни съчинения по картинка. Показва формален отговор до Народното събрание за експорт на оръжие с краен консуматор в страна членка на Европейски Съюз и прави " обосновано съмнение ", че от тази страна надали не са подали документи с погрешно наличие и са излъгали формалните български институции и оръжието не е за нея, а за Украйна.

Спрете се, в желанието си непременно да свалите държавното управление и да се върнете на власт, ще вкарате България в интернационален скандал ", разяснява Георги Свиленски.

И добавя: " А що се отнася до " обоснованите догатки " и ние имаме такива, че кюлчетата в чекмеджето на Борисов са негови и че карцерът му е подобаващ, само че тъкмо вие от ГЕРБ ревнахте до Бога, че няма доказателства.

Къде са ви в този момент доказателствата за експорт на оръжия?

Или когато ви е преференциално, трябват доказателства, когато не ви е, карате на " обосновани догатки ", е позицията на депутата от Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР