Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо

...
Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Депутатът Ицо се зае със ,,строго културни занимания“. Пя на фона на полуголи танцьорки

Депутатът и зам.-председател на комисията по просвета в Народното събрание Христо Петров – Ицо Хазарта, се отдаде на строго културни занимания нощес във вървежния „ Хасиенда Бийч “ в курорта „ Лозенец “. Борецът за просветителна промяна мяташе римички, заобиколен от голи женски дупета в разюздано празненство до изгрев слънце. Доста жесток сексисъм, изключително сега, в който Вежди Рашидов метна прословутата си имитация за „ курвите, които е сетиха след 16 години, че са изнасилвани “, предава Лупа.
Участието на Ицо беше брандирано с някогашната му група „ Ъпсурт “, въпреки на сцената с изключение на полуголите танцьорки да бяха единствено Хазарта и Бат Венци. Правата върху името на бандата обаче ще оставим на административния съд. По-интересно е за какво Петров, който е определил за собствен приоритет №1 в Народно събрание грижата за подрастващите, взе участие в сходни безвкусни и пошли спектакли. Още повече, че остават съществени подозрения дали публиката му е била напълно от пълнолетни.
Евините одежди и симулацията на лесбийски милувки от страна на танцьорките надали са най-хубавият образец, който съвсем 44-годишният юначага, татко на 3 деца, може да даде на новите генерации.
Именно скандално присъединяване преди 4 години даде старт на политическата кариера на Хазарта. Дотогава правилен последовател на ДСБ, а по-късно и на Реформаторския блок, артистът беше изловен в края на октомври 2019-а да пее на избирателен концерт ГЕРБ в Самоков.
Последва обществено тричане на фона на неуспеха на претендента за кмет на София арх. Борислав Игнатов на локалните избори. А Ицо се врътна и тегли една майна на градските десни. За да стане по-късно народен представител от „ Продължаваме промяната “.
Ицо Хазарта реди рими, до момента в който зад него младо момиче се дупи демонстративно. Това не е ли безобразно сексистко държание от един народен представител, освен това зам.-председател на Комисията по просвета в Народното събрание?!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР