Депутатът Христо Петров разкри защо е влязъл в политиката и

...
Депутатът Христо Петров разкри защо е влязъл в политиката и
Коментари Харесай

Ицо Хазарта призна защо е влязъл в политиката

Депутатът Христо Петров разкри за какво е влезнал в политиката и е депутат към този момент в две национални събрания.

" Не съм в политиката да стана звезда, а да изгубя този статус ", е горчивото самопризнание на Ицо Хазарта, което той направи пред Нова тв.
-->
Според него претендентът за премиер на " Промяната " учен Денков е изключителна персона. Но не дава огромни шансове за държавно управление с втори мандат поради поръчките. На въпрос дали самият той би станал министър,  да вземем за пример на образованието, Хазарта отговори: " Приемам това като опит за смешка ".

Рапърът прати на " други експерти " Бойко Борисов, помолен да разяснява последните нападки на водача на ГЕРБ към Политическа партия. Но призна, че работи чудесно с сътрудници от съвсем всички групи по своята идея.

Христо Петров се е посветил да оказва помощ на деца от домове за краткотрайно настаняване. До момента има над 1000 молби за помощ. Следващата седмица депутатът ще заяви голяма вест по какъв начин може да бъде изменена генерално политиката по отношение на тези изоставени малчугани.

Хазарта призна, че подарява заплатата като народен представител напълно на идеята, с цел да може децата от въпросните домове да почиват, спортуват, учат. " Те имат потребност освен в този момент, когато ги заливаме с тонове вафли. Или на Великден, когато им даваме тонове козунаци ", възмути се Ицо.

И призна, че доста хора му се обаждат с готовност да оказват помощ, тъй като му имат персонално доверие. Но не имат вяра, че помощта им ще стигне до децата, в случай че се извърнат към страната.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР