Депутатът Делян Добрев от ГЕРБ представи два варианта за развой

...
Депутатът Делян Добрев от ГЕРБ представи два варианта за развой
Коментари Харесай

Делян Добрев посочи единствения възможен кабинет. Изненадата

Депутатът Делян Добрев от ГЕРБ показа два разновидността за процес на събитията в политическото пространство на България след абсурда, избухнал към " Продължаваме промяната " (ПП) поради записите от Националния им съвет, изнесени от Радостин Василев. Според него има единствено един вид за кабинет. Другата алтернатива са нови избори.

Добрев направи това в профила си във Facebook.
-->
Ето какво написа той:

" След първичния потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите. Според мен те постоянно са били два:

Вариант I:

Дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ.

Плюсове: Стабилно болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия...

Минуси: Не виждам.

Вариант II:

Избори.

Плюсове : Партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото.

Минуси : Шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет, задълбочаване на рецесията и други

От доста време настоявам, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов. И това е реалност освен в това заседание. Така беше и в предходното, най-вероятно ще е по този начин и в идващото.

Време е Демократична България да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад обединения с Политическа партия (партия за която от Демократична България са били постоянно наясно, че е пасмина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо държание и отговорност към гласоподавателите!

P.S. И още нещо! Ако все пак въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР