Депресията е чувство на меланхолия, тъга, отчаяние, безпомощност и унилост,

...
Депресията е чувство на меланхолия, тъга, отчаяние, безпомощност и унилост,
Коментари Харесай

Ето кое е по-лошо от депресията

Депресията е възприятие на потиснатост, горест, обезсърчение, беззащитност и омърлушеност, което може да трае от няколко часа до няколко дни. Ако е налице продължително възприятие на горест и обезсърчение, може да става въпрос за заболяване известно като клинична меланхолия.

Учени откриха ключа към щастието

Как да разберете, че е време да промените работата

Когато човек загуби интерес към работата си в службата обаче, резултатът е по-лош от депресията и сходна незаинтересованост не е добра за психическото здраве, откриха швейцарски учени, написа в. "Матен диманш ".

При интервюирани 480 души, 80 % от тях постоянно са изпитвали премеждия на работното място. Това положение е провокирано поради загуба на базови полезности при осъществяването на служебните отговорности.
 работа отмалялост офис работа работа отмалялост офис работа
Един от факторите, доста утежняващи професионалната активност, са многочислените доклади, чиято подготовка и оформяне губи доста време. Тези документи никога не кореспондират с професионалната активност на чиновниците, само че на тяхната основа доста постоянно се образува мнението на управлението за професионалните триумфи на експерта.

Вижте кои специалности водят до меланхолия в галерията ни

Именно поради несвойствената работа и поради рутинните процеси хората нерядко попълнят статистиката на тъй-наречената обществена преработка. Разочаровайки се от едно работно място, човек напълно сменя своя профил на активност.

На 25 – млади, а към този момент депресиран

Психологическата щета, която може да бъде нанесена на човек, който работи не по своята подготовка, е сравнима с клиничните депресии. Отсъствието на смисъл в работата може да се трансформира в "проблем на века ", акцентират учените.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР