Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за

...
Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за
Коментари Харесай

Лъвове, късметът днес е с вас. Стрелци, очаква ви незабравима вечер с половинката

Денят има мощна сила, която пробужда в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Необходимо да се изхвърлят подозренията и да се поддържа чистотата на мислите.

Овен – Бъдете по-позитивни и не позволявайте на несигурността да ви отклони от пътя ви. Внимавайте обаче да не понижите стандартите си. Рискувате да усложните живота си и да си загубите времето с хора, които са изцяло несъответствуващи за вас.

Телец – Вашият здрав разсъдък ви води в вярната посока. Някои го назовават шанс, само че вие сте просто рационални. Трябва да ускорите темпото на проектите/делата си през днешния ден, с цел да ги доведете до сполучлив край.

Близнаци – Променете отношението си към колегата си и не го натоварвайте с неоправданите си недоволства. Ако сте сами, пробвайте се да се отпуснете повече. Тъй като обществените контакти през този интервал са лимитирани, възползвайте се да подредите мислите и живота си.

Рак – Вашият натурализъм ще ви разреши да избегнете неточност. Някой на работното ви място може да признае възприятията си към вас. Трябва да управлявате обстановката нежно и дискретно, само че можете да стигнете до приемливо умозаключение.

Лъв – Късметът ще ви разреши да напреднете към задачите си. Не се колебайте, бъдете себе си, спонтанни. Решителността ви разрешава да забравите за дребните телесни неразположения, които ви основават дискомфорт.

Дева – Творческият ви метод към любовния ви живот е във напредък. Възползвайте се от това, с цел да извлечете най-хубавото от връзката си и да измененията нормалния си метод на правене на нещата.

Везни – Мислите ви стават по-ясни. Време е да започнете да се фокусирате върху себе си. Трябва да се освободите от фикс концепциите си и да си върнете динамичността, това ще ви донесе малко пресен въздух. Да бъдете отворени към чувствителността на колегата си, това е доста добре.

Скорпион – Това е добър ден, в случай че знаете по какъв начин да го управлявате. Ще почувствате огромна потребност да установите ред в професионалния си живот. Не влизайте в политически или метафизичен полемики, дебатите могат да станат много разгорещени!

Стрелец – Можете да прекарате една незабравима вечер с половинката си. Не са изключени и еротични моменти, които ще ви сближат още повече. Ако сте необвързани, може да срещнете някого с капацитет да бъде освен това от просто премеждие.

Козирог – Енергията е налице, само че успокойте ентусиазма си и е добре да го насочите към нещо градивно. Умът ви кипи и ще намерите всевъзможни неща за правене. Бъдете рационални. Един прекрасен ден, подобаващ за динамични срещи. Днес шансът е на ваша страна.

Водолей – Изпитвате нужда от придвижване напред, дух на премеждие, неспокойствие и възбуденост. Луната е благосклонна към вас и ви прави изобретателни. Сега можете да очаквате по-плавно корабоплаване във водите на живота.

Риби – Усещате предпочитание да се отдръпнете и потребност да се концентрирайте върху фантазиите си, с цел да можете да започнете изначало. Трябва да се измъкнете от шума и паниката, с цел да възстановите енергийните си равнища.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР