Деница не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов от

...
Деница не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов от
Коментари Харесай

Деница попари Ергена. Знае ли Виктор каква жена търси

Деница не съумя да завоюва сърцето на Виктор Стоянов от " Ергенът " и стана следващата участника, която не получи роза и напусна риалитито. 

Преди да си тръгне, Деница стана очевидец на противен скандал сред Виктория и Александра. 

" Изведнъж се оказах май жертва " - споделя Деница за случилото се в " Тази заран ". " Беше извънредно съсипваща тази страст, която се изля сред девойките "

В спора сред двете обаче застава на страната на Александра, тъй като не толерира експанзията. Ескалиралото напрежение си изяснява с другите характери и разбирания за живота на участничките. 

" Когато си подложен в по-ограничена среда, нервите ти са по-опънати. Всичко е по-експонирано като отношение и реакции и това докара до скандалните моменти " - е нейното пояснение. 

Това, за което няма обаснение обаче, е реакцията на Виктор.  

Според нея той не е наясно с същинските връзки и характери на кандидатките за сърцето му. 

Самата тя признава, че не е съумяла да разбере каква тъкмо жена търси Ергена.

С влизането си Деница му подари четирилистна детелина, от което той изключително се трогна. Взаимните им благосклонности личаха от самото начало. Какво обаче се обърка най-после?

Според Деница, когато има повече дами, човек може да се обърка от многото страсти, смесени усеща и смяна на настроенията и настройките. 

" Целувките му бяха доста нежни " - споделя тя за взаимната им непосредственост.  

Представя си изпепеляваща обич и се надява тъкмо такава да й се случи след напускането на шоуто. Признава, че привличане сред нея и Виктор е имало, само че осъзнава, че няма по какъв начин изпепеляваща обич да се случи по време на фотоси. 

Предишната връзка на Деница е приключила с изменничество. В епизод на " Ергена " тя описа на Виктор, че вместо да спортува на Панчаревското езеро, приятелят й очевидно й е изневерявал.

Уточни обаче, че времето и новите случки в живота могат да лекуват. Точно по този начин се е случило и при нея. 

" Това прекарване в действителност оказва помощ и в тези моменти. Озоваваш се в друга действителност и това несъмнено ми оказа помощ да предолея предишното. Отворена съм за нови рози и обич " - показа тя. 

Към момента поддържа доста положителни връзки с Марта, Ния-Косара и Карина. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР