Денис е шокиран от потвърдената информация, че съществува мокра поръчка,

...
Денис е шокиран от потвърдената информация, че съществува мокра поръчка,
Коментари Харесай

Ива с тежка загуба в Братя

Денис е шокиран от доказаната информация, че съществува мокра поръчка, която цели ликвидирането на някогашната му брачна половинка, незабавно щом тя дойде на летище София. А разкритието, че по изложение, поръчителят на убийството образно наподобява на Марин Владов, го изкарва отвън нерви. Отчаян, че Лора още веднъж не дава отговор на позвъняванията му, той взема решение да потърси Ива за помощ, тъй като е сигурен, че най-малко тя ще успее да се свърже с нея и да я предизвести.

Йосифова също е под огромно напрежение, тъй като усеща, че към този момент е на крачка от осъществяването на своя бленуван проект – да отмъсти на Топал за гибелта на мъжа си. Но, първо, тя неистово желае да го види по какъв начин страда грубо, преди да почине. Молбата на Денис да му помогне да се свърже с Лора, я сварва неподготвена. Ива се чуди по какъв начин да отиграе обстановката, с цел да не осуети личната си тактика. Как ще се развият събитията по време на трагичната им среща и кое може да провокира цялостен поврат в живота на Ива, изненадвайки я с тежка и доста мъчителна загуба?

Юлия се намира в сериозна обстановка и към момента не може да си изясни по какъв начин се стигна до нейния арест от управляващите в Дубай. Няколко хипотези се въртят в главата й, само че тя към момента не е сигурна кой тъкмо стои зад всичко. Опасната украинка едвам се владее, а би трябвало да бъде безусловно съсредоточена, тъй като стартират разпитите от локалните следователи. Юлия събира цялата си воля, с цел да издържи на напрежението и прави един финален опит да се избави. Ще има ли триумф и каква ще бъде нейната орис?

Ситуацията за новоизбрания столичен кмет Карамитев излиза отвън надзор. Новината за ареста на брачната половинка му, с обвиняване за интернационален трафик на оръжия, гръмва като бомба и провокира невиждан медиен скандал. Журналистите са по петите му и търсят отговори на горещи въпроси, а самият Филип е заставен да вземе бързо решение, по тази причина дава доста специфична задача на своя помощник Марин. Какво ще му поръча и ще откри ли излаз от обстановката всемогъщият Карамитев?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР