Ден за мълчание: Днес звездите обещават късмет. Това вещае хороскопът

...
Ден за мълчание: Днес звездите обещават късмет. Това вещае хороскопът
Коментари Харесай

Ден за мълчание: Днес звездите обещават късмет


Ден за безмълвие: Днес звездите дават обещание шанс. Това вещае хороскопът за днешния ноемврийски четвъртък. Какво още предсказват звездите за вас, вижте:
Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.
Близнаци
Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.
Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.
Лъв
Това е доста удобен ден, допускащ прелестно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес елементарно се увличате от нови хрумвания и заразявате обкръжаващите със своя възторг. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните триумфи за известно време, и дано те Ви вдъхновят за чудо в личния живот. Може пък да имат отлични хрумвания, които вероятно биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни другари и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в фамилията или дома ще се окаже обект на новата Ви обвързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя прийом на мислене за това, по какъв начин и кого обичате.
Дева
Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания.
Везни
При другарство с обичания човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно освен с цел да съхраните мира в връзките, само че и с цел да получите почтени отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте фамилните връзки! Този ден ще бъде изпълнен с компликации, превъзмогването на които ще бъде доста по-лесно, в случай че напъните са обединени. Днес сте склонни да вършиме проекти за далечно бъдеще, а в това време би трябвало да извършите подготовка за идните неотдавна събития. В разноските бъдете икономични: прекомерно елементарно харчите огромни суми.
Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач – това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.
Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.
Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.
Водолей
Представителите на този знак през днешния ден ще бъдат склонни към самобичуване. Вероятно ще се случи нещо неприятно и Вие ще си мислите, че всичко се случва извънредно по Ваша виновност. Звездите Ви поучават да извършите разбор на обстановката от разнообразни гледни точки. Да не се окаже, че Вашата половинка е доста повече от Вас за неодобрение?…
Риби
Най-комфортно ще се чувствате сутринта. Затова станете рано и се оптайте бързо да приключите с предоставените Ви задания. Трябва да сте сдържани, виновни и подготвени да следвате откритите правила, както и да се ограничавате и да спазвате избрана отдалеченост. Има възможност за неприятна среща с познати или сътрудници от предишното, с които сте си развалили връзките. За да не бъдат разкрити тайните Ви, строго се придържайте към откритите правила.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР