Ден за активност и целенасочени действия. Денят носи мощна (но

...
Ден за активност и целенасочени действия. Денят носи мощна (но
Коментари Харесай

Лъвове, днес ще имате зашеметяващ успех във всичко

Ден за интензивност и целенасочени дейности. Денят носи мощна (но и агресивна) сила, която оказва помощ за осъществяването на всички проекти.

Овен – Днес ще би трябвало да сте доста деликатни в службата. Може да се появи нещо, което да навреди на репутацията ви. Условията на работа ще са леко напрегнати, тъй че внимавайте. Помислете си, в случай че има нещо, което бихте могли да подобрите.

Телец – Релаксът и удоволствието ще са на напред във времето през днешния ден. Не се насилвайте да вършиме нещо, по-скоро се занимавайте с действия, които не изискват интензивна сила. Правете това, което ви прави щастливи.

Близнаци – Трябва да осъзнаете, че няма да получите това, което желаете, в случай че не го заявите. Бавно ще губите възторг за връзката, която имате. Ще търсите отдалеченост, тъй като единствено по този начин ще можете да се концентрирайте върху себе си и мислите си.

 жена

Рак – Днес ще бъдете малко дистанцирани, тъй като ще прекарате доста време в размисли за минали събития, които към момента не ви дават мира. Ако изпитвате злост към някого или сте се обидили, изчистете всичко и го оставете зад тила си. Не носете това задължение.

Лъв – Днес ще бъдете дисциплинирани и ще се чувствате като достигнали своя връх. Ще съумеете във всичко. Вярвайте в себе си и работете решително към задачите си. Най-обикновените места могат да донесат най-необикновената обич.

Дева – Може да се наложи да преодолеете страстите си с разсъдък. Никога не надценявайте себе си и качествата си. По-добре се концентрирайте малко повече. Днес ще имате потребност от пространство и време за себе си.

Везни – Хроничната отмалялост и безпокойствие ще ви бъдат доста познати през днешния ден, тъй че ще бъдете неефективни и бавни. Не се нервирайте, с цел да не предизвиквате непотребни разногласия и кавги, тъй като няма да можете да се справите с тях и единствено ще се отрази зле на упоритостите и връзките ви.

Скорпион – Вашите скрити еротични стремежи през днешния ден ще бъдат толкоз мощни, че няма да можете да ги скриете. Вие чакате нещо, за което просто нямате самообладание. Някой има избрани усеща към вас, само че вие не ги забелязвате. Отворете очи, тъй като щастието е тъкмо пред носа ви.

 жена

Стрелец – Ако имате връзка е добре да се предпазите от непотребни страсти, тъй като другояче може да се опарите. Нормално е да сте малко напрегнати, само че това не значи, че би трябвало да си усложнявате живота. Ако сте необвързани, ще би трябвало да поемате някои опасности.

Козирог – Имате естествена дарба да бъдете водач и през днешния ден ще бъде съвършен ден да употребявате този гений. Възползвайте се оптимално от днешния ден. Ако от известно време хвърляте око на някого, който желаете в живота си, не е неприятен миг да го завладеете.

Водолей – Ще се раздавате на всички места, само че няма да постигнете нужния резултат. Въпреки вашите старания и непримиримост, ще останете значително незабелязани. Не вземайте решение за нищо, без първо да претеглите всички плюсове и минуси.

Риби – Ще имате неприятно предусещане, само че това ще бъде единствено преходна фаза, която ще отшуми с времето. За да преодолеете тези сложни моменти, би трябвало да поддържате връзка с най-близките си другари и обичани хора. Разумното и тъкмо решение ще ви донесе триумф.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР