Ден след като премиерът Бойко Борисов категорично отрече твърденията на

...
Ден след като премиерът Бойко Борисов категорично отрече твърденията на
Коментари Харесай

Нинова и Борисов отрекоха да са се срещали с Доган в Росенец

Ден откакто министър председателят Бойко Борисов изрично отхвърли изказванията на някогашния правосъден министър Христо Иванов, че е ходил в базата на Движение за права и свободи край Росенец и се е договарял с Ахмед Доган за общо ръководство с Българска социалистическа партия, това направи през днешния ден и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, заяви epicenter.bg.

" По моя информация тук ( в база " Росенец " - б.р.) идват Корнелия Нинова и Бойко Борисов, с цел да пазарят политически покупко-продажби, за които в никакъв случай няма да ви оповестят. Една от тях е бъдещо ръководство, в което Движение за права и свободи ще играе по-голяма роля, без за това да е потърсена волята на българските жители ". Това съобщи през вчерашния ден съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов и съпартийци в опит да провокират нов политически скандал в страната.

Днес от парламентарната естрада Корнелия Нинова сподели, че не е правилно, че е договаряла коалиция сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. След като назова Христо Иванов участник в модела на ръководство на Бойко Борисов, тя съобщи: " Уважаеми скрити в сенките персони, няма да съумеете. Не е правилно - хората помнят ". После разгласи, че от години твърди, че има нова тройна коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Обединени патриоти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР