Ден след като 48-ото Народно събрание вече е в историята,

...
Ден след като 48-ото Народно събрание вече е в историята,
Коментари Харесай

Предстоящите избори: Партиите се готвят с листите, задачите и приоритетите си

Ден откакто 48-ото Народно заседание към този момент е в историята, политическите партии започнаха   подготовката за следващите предварителни избори. Част от обединенията са подготвени и с депутатските листи, и с целите, и с  целите си.

Движение за права и свободи се събра на първи Национален съвет три години след края на пандемията и реши - партията ще се яви независимо на изборите на 2-ри април, а целта е единствено една.

„ Движение за права и свободи да е измежду болшинството, което ще сформира устойчиво ръководство “, съобщи Мустафа Карадайъ, водач на придвижването.

„ Български напредък “ ще се яви независимо, като политическа партия на идните избори. От групировката обаче са подготвени за договаряния и за партньорство с други обединения през гражданската квота.

„ Като виновна партия ще се явим независимо на изборите, задачата е да си повишим резултата, а за какво не и да го удвоим “, сподели Георги Самандов от " Български напредък ".

Заявка за първото място дават за следващ път от Възраждане. И са безапелационни,че няма да влизат в обединения.

„ Винаги на всички избори за това сме се борили, само че политиците допускат, а народът разполага “, уточни Костадин Костадинов, водач на " Възраждане ".

Продължават диалозите за предизборната коалиция сред Политическа партия И Демократична България. Вчера двете обединения са работили по общите си цели. Депутатските листи още не са подготвени.

„ Първо би трябвало да сме подготвени с задачите и тогава ще пълним листи “, безапелационен е Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

„ Подозирам,че и следващият  парламент няма да е от най-устойчивите “, счита Александър Симидчиев от „ Демократична България “.

Съюз на демократичните сили още веднъж ще е в коалиция с ГЕРБ. Това е решил Националният съвет на групировката. Решението е било признато единомислещо.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР