Ден на лесни конфликти и загуба на енергия. Избягвайте спорове,

...
Ден на лесни конфликти и загуба на енергия. Избягвайте спорове,
Коментари Харесай

Лъвове, приемете всичко с чувство за хумор! Козирози, радвайте се на малките успехи

Ден на лесни спорове и загуба на сила. Избягвайте разногласия, операции. Предпочитайте повече усамотение.

Овен - Денят е изпълнен с доста провокации, по тази причина е добре да бъдете деликатни. Има късмет да ви се открие добра опция, бъдете нащрек. Основното нещо - не бързайте, което постоянно води до проблеми.

Телец – Днес в делата ви може да настъпи къс застой или закъснение. В някои съответни случаи ще се наложи да изчакате, до момента в който осъществите връзка, до момента в който дойдат предстоящите вести или се появят хората, които ви интересуват.

Близнаци – Денят евентуално ще върви добре, макар че би трябвало да се откажете от някои проекти. Опитайте се да заобиколите пречките, вместо да се отказвате. За да постигнете мечтаните резултати, би трябвало да вложите малко повече старания.

Рак – Някои неочаквани разкрития или разногласия с някой към вас може да ви накара да се почувствате разочаровани. Пазете се от това, което казвате, тъй като в края на всичко може да се окажете изправени пред в действителност неприятно положение на нещата. Запазете успокоение и контролирайте нрава си.

Лъв – Днес няма да усещате липса на оптимизъм и възторг, което ще ви разреши решително да поемете самодейността в свои ръце и да приближите времето на позитивните промени. Добре е да се отнасяте се към всичко ставащо с комизъм.

Дева – Днес съветът към вас е да не отправяте несъразмерна рецензия към никого. Може да се усложнят връзките сред началници и подчинени, сред сътрудници. Освен това се въздържайте от финансова активност и инвестиции.

Везни – Днес не е уместно да се подхващат никакви начинания. Необходимо е съсредоточена работа в атмосфера на тишина и успокоение. На тези, които са сами, се предлага да прескочат днешния ден в общуването.

Скорпион – Денят ще повдигне някои въпроси, отговорите, на които към момента са неразбираеми. Не предприемайте нищо значимо и съществено. Не правете вложения и придобивки. Възможно е да се появи някаква спънка в делата ви.

Стрелец – Малко сложен ден се обрисува. Няма да имате проблеми с работата, само че в общуването внимавайте. Ако ви следва значим разговор, не разкривайте първи своите карти. Вземайте решенията си независимо, не под непознато въздействие.

Козирог – Денят не е подобаващ за срещи с хора, на които желаете да извършите положително усещане: някое безогледно деяние или неуместно казана дума могат да скапват всичко. Не очаквайте огромните резултати да дойдат за една нощ. Радвайте се на дребните триумфи.

Водолей – Бъдете готови да срещате тествания. Денят е много комплициран и даже носи заплаха от произшествия, само че в случай че сте деликатни, проблемите могат да бъдат избегнати. Би било идеално да прекарате целия ден вкъщи си или някъде измежду природата, в случай че е допустимо.

Риби – Избягвайте да надценявате своите благоприятни условия и да мислите, че можете да постигнете всичко сами. За страдание денят продължава единствено 24 часа, тъй че внимавайте! Научете се да казвате " не ", макар, че желаете да помагате на всички.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР